Κεντρική Διεθνή Ο πρώτος στόχος του Μπαρτζώκα

Ο πρώτος στόχος του Μπαρτζώκα

aris okaro white mvp

aris-okaro-white-mvp

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει τη σεζόν την οποία θα ήθελε στην Ευρωλίγκα και πλέον είναι γνωστό πως πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά και γρήγορα προκειμένου να πάρει το “εισιτήριο” για τα playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται -σοβαρά- εδώ και λίγες ημέρες τη λύση συνεργασίας με τον Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά το γεγονός πως η ομάδα του “πονάει” -κακά τα ψέματα- στη θέση “5”, δεν του επιτρέπει να κινηθεί όπως θα ήθελε.

Έτσι, ο πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού όλα δείχνουν πως είναι ο Οκάρο Ουάιτ, γνωστός σε όλους μας από την εξαιρετική του θητεία στον Άρη, όπου κατέκτησε μάλιστα και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική διάρκεια της Basket League. Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν και μοιάζει ως ιδανική επιλογή για τους “μπλαουγκράνα”.

Από την αρχή της σεζόν, ο Ουάιτ κάνει πράγματα και θαύματα στη D-League με τα χρώματα των Sioux Falls Skyforce, (18,4 πόντους, 8,7 ριμπάουντ) και η ισπανική ομάδα είναι πολύ πιθανόν να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…