Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο “πράσινος” συμπαίκτης!

Ο “πράσινος” συμπαίκτης!

pao1

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του με τον όμιλο Υγεία ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. “Είμαστε ευτυχείς διότι η άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον Όμιλο Υγεία θα συνεχιστεί”, δήλωσε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Αναλυτικά:
H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, ως Επίσημο Χορηγό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών και των οικογενειών τους, του τεχνικού επιτελείου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασίας o Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς διότι η άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ θα συνεχιστεί. Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αποτελεί πρωταρχικό στόχο η υγεία των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου και η κάλυψη των αναγκών τους σε αυτόν τον τομέα. Γι’ αυτό και επιλέξαμε για ακόμη μία χρονιά τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, ο οποίος εγγυάται όλα τα παραπάνω”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε: “Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός των νοσοκομείων του Ομίλου μας έπαιξαν βασικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει τον αθλητισμό μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον όπου κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αρμάνι: Ο Μήτογλου προπονείται με τον Τσαρτσαρή

Ο Ντίνος Μήτογλου  έχει έρθει στην Ελλάδα για περιορισμένο αριθμό ατομικών προπονήσεων πρι…