Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ, ο Πέινερς και η συζήτηση στην… Λετονία

Ο ΠΑΟΚ, ο Πέινερς και η συζήτηση στην… Λετονία

zΟ Ζάνις Πέινερς έχει “κερδίσει” τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με την αγωνιστική του παρουσία, γι’ αυτό εξάλλου και από… νωρίς του πρότειναν να παραμείνει στον “Δικέφαλο”. Ο Λετονός δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο δίχως πάντως να σημαίνει πως το θέμα θα “τελειώσει” άμεσα.

Σε πρώτη φάση ο Πέινερς για το ζήτημα της πιθανής παραμονής του στον ΠΑΟΚ, θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του. Αυτό “βγαίνει” από την πλευρά του παίκτη… Γι΄αυτό και θα έχει μια σχετική κουβέντα στην Λετονία (στη χώρα του δηλαδή), όταν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την Βέντσπιλς. Ο “Δικέφαλος” θα παίξει απέναντι στον συγκεκριμένο σύλλογο στις 24/01.

Ο Πέινερς (κατά την διάρκεια της καριέρας του εκτός από μια χρονιά που αγωνίστηκε στην Ουκρανία, όλα τα υπόλοιπα χρόνια έπαιξε στην Λετονία) έχει στο μυαλό του να συζητήσει με τα δικά του άτομα για την πρόταση των “ασπρόμαυρων”, περιμένει βέβαια και τον… ατζέντη του και αυτό είναι λογικό. Γιατί ακόμη είναι νωρίς για την επόμενη σεζόν και ενδεχομένως κάποια στιγμή να “έρθει” κάποια πρόταση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

“Aσπρόμαυρος” ο Γιάνκοβιτς

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Η ΚΑΕ, μέσω social media, γνωσ…