Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ό,τι καλύτερο υπήρχε”

“Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ό,τι καλύτερο υπήρχε”

Printezis

Printezis

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το αυριανό (6/1, 21:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, τονίζοντας, παράλληλα, πως οι “πράσινοι” έχουν πάρει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του: “Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, πάω καλύτερα. Έκανα την πρώτη μου καλή προπόνηση τη Δευτέρα και με το καιρό θα φύγει, θα το ξεπεράσω”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Θα είναι άλλο ένα από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που δεν θα κρίνει πολλά, και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, όπως και αυτοί. Καλό θα είναι να πάρουμε τη νίκη και να πλαισιωθούμε στην οκτάδα το γρηγορότερο δυνατό και να πάμε στη συνέχεια για το πλεονέκτημα”.

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού: “Η ομάδα επηρεάζεται σε βάθος χρόνου από τους τραυματισμούς, Τώρα λείπει και ο Βασίλης έξι μέρες, ο Δημήτρης πονάει πολύ στο χέρι, είμαστε ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε ομάδα και οι ομάδες κερδίζουν”.

Για τον Παναθηναϊκό και τις μεταγραφικές του κινήσεις: “Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος και ατομικά και ομαδικά. Έχουν κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ότι καλύτερο υπήρχε το έχουν αποκτήσει. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα, είτε η ομάδα είναι στην τέλεια είτε στην χειρότερη κατάσταση. Δεν ξέρεις πως θα τελειώσει το παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει: “Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να βάλουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό να μην έχουμε επιπόλαια λάθη, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να βρίσκει ρυθμό. Αυτό είναι κάτι που του αρέσει του Παναθηναϊκού. Δεν μπορείς να στοχεύεις μόνο σε ένα τομέα σε ένα ντέρμπι”.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους “πράσινους” τρεις φορές μέσα σε έναν μήνα: “Είναι ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την άλλη βδομάδα έχουμε το κύπελλο. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο πρέπει να μπούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να το κερδίσει αυτός που το αξίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…