Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Nτροπιαστική εμφάνιση, αξίζαμε να χάσουμε”

“Nτροπιαστική εμφάνιση, αξίζαμε να χάσουμε”

aek 3

aek-yuri-zdovc

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στο Λαύριο παρουσιάστηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τόνισε πως δεν άξιζε τη νίκη η ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
“Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα του. Σήμερα εμείς αξίζαμε να χάσουμε, είναι ντροπιαστική η εμφάνιση μας και ο τρόπος που παίξαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ για αυτό και μετά ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι, όλοι όμως.

Θα έλεγα ότι στο τέλος κερδίσαμε με την τύχη, είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Η μόνη μικρή όμως δικαιολογία ότι είχαμε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουμε μεγάλο ροτέισον στην περίμετρο και ίσως αυτή είναι και πάλι μία πολύ μικρή δικαιολογία η σημερινή μας εμφάνιση είναι ντροπή και απαράδεκτη“.

Από την πλευρά του, ο Διονύσης Σκουλίδας είπε τα εξής: “Παρόλο που πήραμε τη νίκη ήταν ένα απρόσμενο παιχνίδι θα έλεγα, κάναμε κάποια λάθη τα οποία δεν είναι τέτοιου επιπέδου πιστεύω, και για αυτό και το Λαύριο μπήκε πάλι στο ματς. Ότι και να πούμε μετράει η νίκη για μένα πιστεύω αφού τελείωσε και αφού έγινε έτσι, αλλά πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα μικρά λάθη που κάνουμε ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να μην έχουμε τέτοιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…