Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νοκ άουτ Σπανούλης – Γιανγκ!

Νοκ άουτ Σπανούλης – Γιανγκ!

spanoulis 1

spanoulis

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βασίλη Σπανούλη που αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου.

Θα κάνουν οι Σπερς μια… νέα αρχή στο ματς με τους Θάντερ μετά τις δύο σερί ήττες τους; Το συγκεκριμένο αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΝΒΑ στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με Live Streaming στην 2winbet.gr!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γλίτωσε τα χειρότερα, μιας κι υπέστη μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Ο “Kill Bill” θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Ούνικς Καζάν και Δόξα Λευκάδας, ενώ ενδέχεται να απουσιάζει κι από το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Όσον αφορά τον Πάτρικ Γιανγκ, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο. Ο Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν, ενώ οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…