Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Νίκες μέχρι τα ντέρμπι”

“Νίκες μέχρι τα ντέρμπι”

dimitris mauroeidis aek

dimitris-mauroeidis-aek

Η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας ενάντια στο Λαύριο (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής:
“Φίλες και φίλοι,

Ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα δύσκολο ματς. Βρισκόμαστε σε καλό “τάιμινγκ”. Έχουμε πετύχει συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά έχουμε και προβλήματα. Ξέρω, ότι είμαστε η ΑΕΚ και δεν πρέπει να τα επικαλούμαστε τα προβλήματα, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Είναι γεγονός, ότι έχουμε το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό για να καλύψουμε τις όποιες απώλειες.

Δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία ματς, αλλά και αναδείξαμε τα στοιχεία, που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε φέτος, με την άμυνα να είναι το βασικό “όπλο” μας.

Το Λαύριο είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για κάτι καλό, αλλά προφανώς είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Έχει αποδειχθεί πολλάκις στο εφετινό Πρωτάθλημα, με όλες τις ομάδες, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλαρότητας. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στο Πρωτάθλημα και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο.

Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε με νίκες μέχρι να φτάσουμε στα ντέρμπι, που θα σηματοδοτήσουν για μας τη θέση, που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Έχουμε δρόμο ακόμα. Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι για μας το “κλειδί” της επιτυχίας και αυτό που μας επαναπροσδιορίζει μετά από το όποιο αποτέλεσμα. Προχωράμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…