Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

“Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

papanikolaou 1

papanikolaou

Να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο θέλει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την Μπάμπεργκ: “Σκοπός είναι να αφήσουμε πίσω την Αρμάνι και να προχωρήσουμε παρακάτω. Αύριο έχουμε δύσκολο ματς κι υπάρχουν δύο λόγοι που πρέπει να αντιδράσουμε γιατί είχαμε χάσει και στον πρώτο γύρο. Πρέπει να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την ποιότητα των Γερμανών: “Είναι καλή ομάδα, έχει χάσει πολλά ματς στον πόντο όπως χθες με την Ρεάλ. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να βγάλουμε ενέργεια και να βρούμε εύκολα καλάθια. Οι ίδιοι είμαστε, δε χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι επειδή χάθηκε ένα ματς. Απλά πρέπει να τα κάνουμε με συνέπεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς”.

Για το αν σκέφτεται τις τρεις σερί ήττες από την Μπάμπεργκ: “Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το παρελθόν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το αυριανό ματς για να αντιδράσουμε μετά από ένα κακό παιχνίδι που είχαμε στο Μιλάνο και να πάρουμε του βαθμούς που χρειαζόμαστε τόσο. Η παράδοση παίζει ρόλο όχι όμως μεγάλο, καλό είναι όμως να υπάρχει στο μυαλό μας”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…