Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να παίξουμε χωρίς άγχος”

“Να παίξουμε χωρίς άγχος”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο υποδέχεται την ΑΕΚ (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σάκη Γιαννακόπουλου να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον προηγούμενο αγώνα ενάντια στην Κύμη αλλά και στον κόσμο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος:
“Στην Κύμη πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη από κάθε άποψη. Κυρίως διότι μας βάζει σε θέση οδηγού στη μάχη της σωτηρίας, που πρέπει να είναι ο μοναδικός μας στόχος. Άλλωστε από την 7η θέση και κάτω βλέπετε ότι τα πλέι οφ από την σωτηρία απέχουν μόλις μία νίκη, οπότε όποιος θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με το θέμα της παραμονής και πρέπει να βάλει κάποιον άλλο στόχο, μπορεί ξαφνικά να μπλέξει σε πολύ δυσάρεστες περιπέτειες.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ. Έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, που ουσιαστικά είναι από μόνη της ένα γκρουπ στο πρωτάθλημα. Αυτό της τρίτης δύναμης που θέλει να μπει σφήνα στους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Για να έχουμε έστω κάποιες πιθανότητες να βγει κάτι καλό από το συγκεκριμένο ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο και από την άλλη η ΑΕΚ να μην βρεθεί σε καλή μέρα. Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες.

Σε τέτοια ματς το καλό για εμάς είναι ότι δεν υπάρχει το “πρέπει”. Οπότε είναι καλή ευκαιρία να παίξουμε χωρίς άγχος και να βγάλουμε τις αρετές που έχουμε ως ομάδα.
Φυσικά, πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Στην Κύμη είχαμε τρομερή συμπαράσταση και είμαι 100% σίγουρος ότι μετά το διπλό εκεί και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στο Λαύριο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…