Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο”

“Να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο”

green1

green1Ύστερα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται (9/1,17:30) από την Κύμη, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. O Έρικ Γκριν τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να δείξουν πνευματικά έτοιμοι κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε καλά. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, καλή χρονιά, με υγεία και ελπίζω το 2017 όλες σας οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Εύχομαι επίσης, ό,τι έχετε ονειρευτεί για την ομάδα μας, να το ζήσουμε όλοι μαζί μέσα στη σεζόν.

Το έτος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς μιας και στο πρώτο ματς για το 2017 νικήσαμε τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Όπως, όμως, έχουμε πει ξανά και ξανά φέτος, το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που δεν μπορείς να σκεφτείς ένα παιχνίδι παραπάνω από 24 ώρες.

Πλέον κοιτάζουμε την Κύμη. Και μόνο αυτή. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε πόσο έτοιμοι είμαστε πνευματικά. Και αυτό γιατί στα ντέρμπι της Ευρωλίγκας, πάντα είναι εύκολο να ετοιμαστείς πνευματικά. Μετά, όμως, από ένα τόσο μεγάλο ματς, κατά τη γνώμη μου, εκεί φαίνεται πόσο δυνατός είσαι πνευματικά. Πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τους αντιπάλους μας, τη δουλειά που έχουμε κάνει έως τώρα και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε τη Δευτέρα στην έδρα της Κύμης.

Είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά από όσα έχουμε δει στο βίντεο, πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην έδρα της και μεγάλες νίκες. Συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για 40 λεπτά, να μην δώσουμε δικαιώματα και να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να είστε καλά,

ΈριΚ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …