Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε”

“Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε”

rivers 1

rivers

Ο έτερος κορυφαίος των “πρασίνων” στάθηκε στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην ομάδα του και ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή τη Δευτέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κέισι Ρίβερς: 

“Είναι σκληρό. Χάσαμε και πάλι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πήραν αυτοπεποίθηση και μομέντουμ. Ο κόσμος μπήκε ξανά στο ματς. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να γυρνάμε καλύτερα στο τρανζίσιον. Παίζουμε ομαδικά, ήταν ένα ματς – πόλεμος. Αν είσαι κουρασμένος, δεν παίζεις. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήταν δύσκολο όταν βρήκε ο Ολυμπιακός ρυθμό”.

Στη συνέχεια σχολίασε την συνέχεια για τον Παναθηναϊκό: “Είμαστε ακόμα στην regular season. Μας προβληματίζει, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια. Δεν πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ήττα. θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε και πάλι. Η ήττα θα μας πειράξει σήμερα και αύριο. Μετά, από την Δευτέρα πρέπει να δουλέψουμε και πάλι σκληρά για να μπούμε στο Top 8. Είναι ένα ομαδικό άθλημα. Είχαμε ρυθμό εγώ και ο Μάικ, αλλά συμβαίνει αυτό. Είχαμε ευκαιρίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …