Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Nα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”

“Nα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”

margaritis

margaritis

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Βέντσπιλς (24/01, 19:00), για τη 14η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να τονίζει πως η ομάδα του θέλει την νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στη β’ φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης:
“Ο δικός μας ο στόχος είναι να κερδίσουμε, για να καθαρίσουμε την πρόκριση μόνοι μας και να μην περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα ματς. Θέλουμε τη νίκη και μόνο με αυτήν την σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να μην έχουμε δηλαδή την εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ, όπου είχαμε σημαντικά διαστήματα χωρίς καλή απόδοση και άλλα που παίξαμε καλά.

Η Βέντσπιλς είναι μία καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αποφύγουμε τα λάθη και να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να φύγουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια, γιατί είναι καλοί σε αυτό. Ο Ουίλι Ντιν αν και είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης τους, είναι πολύ επικίνδυνος, δεν είναι όμως και ο μόνος. Γενικά πρόκειται για μία ομάδα που θέλει προσοχή, μην ξεχνάμε ότι τους κερδίσαμε πολύ δύσκολα και στην παράταση στην έδρα μας και μέχρι αυτή την στιγμή έχουν μία νίκη παραπάνω από μας και έχουν ήδη προκριθεί. Αυτό όμως δεν πιστεύω ότι θα τους κάνει αδιάφορους για το ματς.”

Ακόμα, πάουερ φόργουροντ του “δικεφάλου” ανέφερε:
“Eμείς από την πλευρά έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε νευρικοί ή να μας κάνει κακό η μεγάλη επιθυμία που έχουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Για αυτό και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η πρόκριση. Να μην σκεφτόμαστε τα άλλα ματς, να δούμε μόνο το δικό μας παιχνίδι και πως θα φτάσουμε στην πρόκριση, εξαρτώμενοι μόνο από τις δικές μας δυνάμεις. Δεν πρέπει να έχουμε άλλες σκέψεις για αυτό το ματς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…