Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να δώσουμε συνέχεια στη θετική παράδοση”

“Να δώσουμε συνέχεια στη θετική παράδοση”

kamperidis rethimno

kamperidis-rethimno

Τo Ρέθυμνο υποδέχεται την νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας (07/01, 17:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Μιχάλης Καμπερίδης ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση για την χρονιά που έφυγε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Ιονίου.

Αναλυτικά:

“Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Έφυγε και το 2016 μέσα σε… μία νύχτα. Μία χρονιά όχι και τόσο καλή για μένα όσο και για πολύ κόσμο ακόμα. Από τον τραυματισμό και την αποθεραπεία έως την επιστροφή μου ξανά στα παρκέ, ήταν μερικά από τα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου μέσα στο 2016. Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και τραβάμε μπροστά για νέες… περιπέτειες. Αυτά σε προσωπικό επίπεδο…

Σε ομαδικό επίπεδο η ομάδα μου κατάφερε σε αυτό το πρώτο μισό της Basket League να βρίσκεται μέσα στους στόχους της και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Μάλιστα στο “Μελίνα Μερκούρη” θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην θετική παράδοση και να το διατηρήσουμε αλώβητο, για να παραμείνουμε σε “τροχιά” εξάδας. Για να το πετύχουμε βέβαια αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Δόξας Λευκάδας.

Μία ομάδα “νεοφώτιστη” που χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, ώστε να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για αυτό το λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Άλλωστε έχουμε δείξει πως όταν πρέπει είμαστε έτοιμοι, έχοντας μέχρι στιγμής 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα μας.

Αυτός μάλιστα, θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του α’ γύρου, οπότε θέλουμε να κλείσουμε με επιτυχία αυτό τον κύκλο και να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία τον β’ γύρο. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι το νούμερο ένα αγαθό, αλλά και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…