Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα”

“Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Τρίκαλα με 7467, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του εξήγησε γιατί η ομάδα του δεν κατάφερε να νικήσει, ενώ ακόμα στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης:
“Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα. Πάντα έτσι είναι εδώ ιδιαίτερα και έχει ενδιαφέρον να παίζεις εδώ, έχει πλάκα, είναι από τις έδρες που έχουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα.

Νομίζω πως δύο στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα σήμερα. Το ένα είναι πως η γηπεδούχος ομάδα έδειξε μέσα από τη διάρκεια του ματς ότι το ήθελε περισσότερο και το δεύτερο στοιχείο νομίζω ότι είναι ίσως από τις λίγες φορές που χάνουμε το παιχνίδι από την επίθεση και όχι από την άμυνά μας, γιατί νομίζω πως αμυντικά αν εξαιρέσουμε ένα ξέσπασμα των Τρικάλων σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι όπου βρήκαν κάποια περιφερειακά σουτ, γενικά είχαμε καλό αμυντικό ρυθμό, σούταραν κάτω από 25% στο τρίποντο που είναι το βασικό τους στυλ παιχνιδιού και στο ρυθμό του παιχνιδιού, ούτε τρανζίσιον βρήκαν, ούτε εύκολα καλάθια.

Δηλαδή πήγαμε στο πλάνο, το οποίο και είχαμε. Στην επίθεση όμως ήμασταν πολύ βιαστικοί, βιαζόμασταν, δεν γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που καθόρισε το ματς.”

Ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε:
“Καλησπέρα και καλή χρονιά, συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που άξιζαν τη νίκη και την θέλανε πιο πολύ. Εμείς ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, να το πω έτσι. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε, ήτανε μια δύσκολη αποστολή για εμάς, μια δύσκολη έδρα, έχουμε ένα μεγάλο σχετικά διάλειμμα, θα παίξουμε πάλι σε δύο εβδομάδες, οπότε θα βελτιώσουμε τα λάθη μας πιστεύω και θα πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια στον προπονητή μας τον Άρη τον Λυκογιάννη για την απώλεια του πεθερού του.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…