Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σίνγκλετον στο eBasket.gr: “Μας περιμένουν σαν εχθρούς, θα τους κερδίσουμε”

Σίνγκλετον στο eBasket.gr: “Μας περιμένουν σαν εχθρούς, θα τους κερδίσουμε”

singleton 2

singleton

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Την τελευταία στιγμή, συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα του “τριφυλλιού”, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην τον ξεκινάει στη βασική πεντάδα και να τον ρίχνει στο παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός φόργουορντ βοήθησε, όπως πάντα, σημαντικά τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη. Έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά, σημείωσε 10 πόντους με 3/3 τρίποντα, ενώ μέτρησε ακόμα 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

Μετά το τέλος του αγώνα, το eBasket.gr συνάντησε τον Κρις Σίνγκλετον, με τον 27χρονο άσο να μιλάει για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα. Ήμασταν πολύ καλή στην άμυνα, όχι τόσο και στην επίθεση. Ανεβάσαμε αρκετές φορές τη διαφορά κοντά στους 10 πόντους, αλλά δεν μπορέσαμε να “κλειδώσουμε” τη νίκη πιο νωρίς. Δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι μας να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το φινάλε. Σημασία έχει ότι στο τέλος πήραμε τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

“Έχουμε καλή ψυχολογία, ο κάθε παίκτης παίζει για τον άλλο και συνεχίζουμε. Πήραμε ακόμα μία νίκη στην έδρα μας και πλέον κοιτάζουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν έχουμε καιρό να ξεκουραστούμε”.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Σέρβους στο Βελιγράδι, τόνισε: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ίσως το δυσκολότερο που θα δώσουμε μακριά από την έδρα μας. Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δημιουργούν “καυτή” ατμόσφαιρα. Ειδικά εμάς, δεν πρόκειται να μας υποδεχθούν σαν φίλους.

Το κλίμα θα είναι εχθρικό, μιας και οι οπαδοί τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις μ’αυτούς του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος στην Ελλάδα. Σίγουρα η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο από τη νίκη. Θα πάμε στο Βελιγράδι με μοναδικό στόχο να τους κερδίσουμε και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…