Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας”

“Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας”

fotsis ergometrika

fotsis

Αφοσιωμένοι στην ομάδα τους και μόνο είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως είπε ο Αντώνης Φώτσης, με τον πολύπειρο πάουερ φόργουορντ να στέκεται και στην αυτοπεποίθηση των “πράσινων“, έπειτα από τις δύο σερί ήττες σε Καζάν και ΣΕΦ.

Για το παιχνίδι με την Εφές: “Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, ένα εξαιρετικό σύνολο. Παίζουμε όμως εντός έδρας, θέλουμε να φανούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη, για να ανέβουμε στη βαθμολογία”.

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά τα αρνητικά αποτελέσματα: “Δεν νομίζω να έχουμε επηρεαστεί, ή να βρισκόμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είμαστε μια χαρά, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε και πιστεύω πως θα φανεί αύριο αυτό”.

Για τις ομάδες που έχουν προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ και το Final Four: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα, ουσιαστικά είμαστε στα μέσα της χρονιάς. Σίγουρα κάποιες ομάδες έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο από άλλες, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η δική μας ομάδα και πώς θα καταφέρουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα”.

Σίνγκλετον: “Οπωσδήποτε νίκη”

Δηλώσεις έκανε και ο Κρις Σίνγλετον, ο οποίος όντας εκ των κορυφαίων παικτών του “τριφυλλιού“, έδωσε το σύνθημα για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Εφές.

“Είναι κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε τροχιά νικών. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα βγούμε στο παρκέ και θα το κάνουμε”, είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και συμπλήρωσε:

“Το αμυντικό ριμπάουντ θα είναι κλειδί, τα λάθη μας, αλλά και τα πρώτα 5” στο τρανζίσιον. Πρέπει να βγούμε έξω, να παλέψουμε -ανεξαρτήτως συνθηκών- και να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…