Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Μας ανέβασε επίπεδο η έλευση του Τζαμάλ Νίξον”

“Μας ανέβασε επίπεδο η έλευση του Τζαμάλ Νίξον”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

Ο Χρήστος Σερέλης μετά την εμφατική νίκη επί του Απόλλων Πατρών στάθηκε στην έλευση του Τζαμάλ Νίξον, στην ψυχολογική σημασία της νίκης και σχολίασε τη συνέχεια σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου: 

“Πολύ καλή νίκη η σημερινή, την χρειαζόμασταν πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει εδώ και ένα μήνα περίπου, που δουλεύουμε αρκετά καλά και φαινότανε στα παιχνίδια ότι ήμασταν καλύτεροι από τα πρώτα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η έλευση του Τζαμάλ Νίξον, τον ξέραμε, μας ξέρει, του αρέσει πάρα πολύ που βρίσκεται εδώ πέρα, μας αρέσει πάρα πολύ και εμάς, βλέπετε και εσείς και στον κόσμο, και στο παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε είναι τρομερή η βοήθεια του, σήμερα έπαιξε περίπου 20 λεπτά και ήταν σαν να έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Έχει ανεβάσει όλη την ομάδα επίπεδο και τους συμπαίκτες του. Σήμερα είναι το πρώτο παιχνίδι που βοηθήσανε σχεδόν όλοι οι περιφερειακοί όσα λεπτά και αν παίξανε, είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και παίζει μεγάλο ρόλο, οι απελευθερώσεις του Στεφανίδη και με την εμπειρία του μπορεί και εκείνος να βοηθήσει την ομάδα πλέον. Ξέρει πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα.

Είμαστε χαρούμενοι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος. Το πρωτάθλημα μετά και τα σημερινά αποτελέσματα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, συνεπώς εμείς πρέπει να εστιάσουμε θεωρώ αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε από τις 9 νίκες και πάνω στο πρωτάθλημα για να νιώσουμε ασφάλεια. Είναι μέρες γιορτινές σήμερα για την ομάδα μας γιορτάζουν αρκετοί άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος μας ο κος Ιωάννης Ψαρράκης, 2 παίχτες, φροντιστές της ομάδας ο Νίξον έχει γενέθλια άρα όλη ομάδα τους αφιερώνει τη νίκη, και τους εύχεται υγεία και όλοι μαζί ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο έως και σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …