Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάντζαρης και Λοτζέσκι απαντούν σε ερωτήσεις (vid)

Μάντζαρης και Λοτζέσκι απαντούν σε ερωτήσεις (vid)

mantzaris lojeski

mantzaris-lojeskiΟ Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε από την Μπαρτσελόνα (12/01, 22:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Βαγγέλης Μάντζαρης και Ματ Λοτζέσκι παραχώρησαν συνέντευξη από την Βαρκελώνη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μιλώντας για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για πράγματα που αφορούν την ζωή τους.

Αναλυτικά:

Βαγγέλης Μάντζαρης

Για τη μεγαλύτερη νίκη: “Η μία ήταν όταν νικήσαμε στην Πόλη αλλά και αυτή με την Μπαρτσελόνα που σπάσαμε την έδρα της και προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ”.

Για το αν θα ήθελε κάποιο παίκτη στην ομάδα: “Το ρόστερ μας είναι πλήρες και δεν θα ήθελα κάποιον άλλον. Υπάρχουν παίκτες πολύ ικανοί φυσικά, αλλά προτιμώ τους συμπαίκτες μου”.

Για τους στόχους και την πορεία: “Νομίζω ότι τα πάμε καλά ως τώρα αφού είμαστε δεύτεροι στην Ευρωλίγκα και πρώτοι στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και για τους δύο εγχώριους τίτλους και το φάιναλ φορ. Κάθε χρόνο ισχύουν αυτά για τον Ολυμπιακό, δεν αλλάζει ποτέ κάτι”.

για τις προβλέψεις του όσον αφορά στην τετράδα του φάιναλ φορ: “Υπάρχει χρόνος για το φάιναλ φορ, βρισκόμαστε ακόμα στα μισά. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, αλλά θέλω απλά να πάμε εμείς και… κανείς άλλος. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα μας ακολουθήσει αρκεί να είμαστε εμείς εκεί”.

Ματ Λοτζέσκι

Για το κοινό του Ολυμπιακού: “Όλοι ξέρουν για το φανατικό μας κοινό, μας υποστηρίζουν και μας στηρίζουν για να φτάσουμε στις επιτυχίες και το εκτιμάμε πολύ”.

Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό: “Η οικογένεια μου και εγώ λατρεύουμε τη ζωή στην Ελλάδα, όλοι με εκτιμούν ως παίκτη και θα τα συμπεριλάβω όλα αυτά στο μυαλό μου όταν θα πρέπει να πάρω μία απόφαση”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…