Κεντρική Ασίστ Basketbase Μάντζαρης Χ 3

Μάντζαρης Χ 3

mantzaris 1

mantzarispetridis-giorgosΤρία διαφορετικά ατομικά επιτεύγματα κατάφερε να σημειώσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο. Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε την 157η εμφάνιση του με τα “ερυθρόλευκα” στο πρωτάθλημα, αριθμός που τον βάζει στην πρώτη 10άδα της ιστορίας του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Μάντζαρης έφτασε στη 10η θέση τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο τον οποίο θα προσπεράσει μέσα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι αρκετά κοντά και στην 9η θέση της ίδιας λίστας στην οποία βρίσκεται ο “πράσινος” πλέον, Γιάννης Μπουρούσης με 162 παιχνίδια. Ακόμη με τις τέσσερις ασίστ που είχε την Κυριακή, ξεπέρασε τις 500 στην καριέρα του στην κατηγορία και έγινε ο 7ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 400 με τους “ερυθρόλευκους”.

Mπακς ή Ρόκετς στην μεταξύ τους “μάχη”; Ποντάρετε τα παιχνίδια του NBA στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr που προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα να παίξουν δωρεάν Free Quiz (έχοντας την προοπτική κερδών)!

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν για 4η συνεχόμενη αγωνιστική και 7η στις 14 του πρωταθλήματος, κορυφαίος –βάσει ranking- παίκτης του Ολυμπιακού με 27 βαθμούς. Ο Αμερικανός μάλιστα, με τα επτά ριμπάουντ που είχε, έφτασε τα 352 με τους Πειραιώτες στην κατηγορία και ξεπέρασε τον Τζόνι Ρότζερς στη σχετική λίστα των ξένων τους. Ανέβηκε στην 7η θέση της λίστας ενώ χρειάζεται άλλα δύο ριμπάουντ για να ανέβει και στην 6η θέση της στην οποία βρίσκεται ο Οθέλο Χάντερ με 353.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Πετρούσεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στους προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε ο Φίλιπ  Πετρούσεφ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε …