Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μάχες” με τον Ερυθρό Αστέρα που “έβγαλαν”… ξύλο (vids)

“Μάχες” με τον Ερυθρό Αστέρα που “έβγαλαν”… ξύλο (vids)

ksilo

ksiloΟ Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το βράδυ (20.00) τον Ερυθρό Αστέρα, μια ομάδα που θυμίζει… πολλά στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά παιχνίδια που έγιναν στην Σερβία. Βλέπετε σε κάποια από αυτά η κατάσταση όχι μόνο δεν ήταν ήρεμη, αλλά είχε… ξύλο (π.χ. σπρωξίματα, μπουνιές, σπασμένα καρεκλάκια και “μάχες” μεταξύ των οπαδών).

Live Streaming αλλά και οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στο ματς Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός! Τι θα ποντάρετε στον συγκεκριμένο αγώνα; Μην ξεχνάτε πως μέσω της 2winbet.gr μπορείτε να δείτε ζωντανά και παιχνίδια του ΝΒΑ!

Θα “γυρίσουμε” τον χρόνο πίσω και θα θυμηθούμε τρία ξεχωριστά εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Το 1988 (13/1) σε ματς των δύο ομάδων στην Σερβία, έχει μείνει αξέχαστη η… μπουνιά του Τζον Κόρφα σε παίκτη του Ερυθρού Αστέρα. Ο… πάντα ήρεμος, “Τεν-Τεν” είχε εκνευρισθεί κατά την διάρκεια του αγώνα από το πώς έπαιζε αντίπαλός του (Γιάνκοβιτς) και έφτασε στο σημείο να του ρίξει μπουνιά! Μετά υπήρχε μεγάλη ένταση στο γήπεδο και οι καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Πάμε στην αγωνιστική περίοδο 1988-89. Και πάλι παρατράγουδα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα… Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τους Σέρβους στη Θεσσαλονίκη με 95-85 (για το Κύπελλο Κόρατς) και ήθελε να υπερασπιστεί αυτό το +10. Στο εκτός έδρας παιχνίδι ο “Δικέφαλος” έχασε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 86-76 και έτσι η πρόκριση θα κρινόταν στην παράταση.

Στο ξεκίνημα αυτής και μετά το τζάμπολ, ο Ιταλός διαιτητής, Γκρόσι έδωσε την μπάλα στον Ερυθρό Αστέρα και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Τζόνι Νιούμαν δεν μπόρεσε να “κρατήσει” τον εκνευρισμό του (υπήρχαν κάποια “στραβά” σφυρίγματα κατά την διάρκεια του αγώνα), τον έσπρωξε (σ.σ. τον διαιτητή) και τον έριξε κάτω! Δόθηκε τεχνική ποινή στον προπονητή του “Δικεφάλου” και μετά το ματς διεκόπη εις βάρος του “Δικεφάλου”.

Όσο για την σεζόν 2006-07… Στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ (και από την Παρτιζάν αφού οι φίλοι των δύο συλλόγων είναι αδελφοποιημένοι) και πριν το ξεκίνημα του αγώνα, το γήπεδο θύμιζε… πεδίο μάχης. Ανταλλαγή φωτοβολίδων, σπασμένα καρεκλάκια και καθυστέρηση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού… Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και ο “Δικέφαλος” κέρδισε με 81-85, με τους Πάρκερ και Ουάσινγκτον να έχουν 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …