Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λαρεντζάκης, ο εκτελεστής!

Λαρεντζάκης, ο εκτελεστής!

larentzakis 1

larentzakis

Η ΑΕΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Λαύριο, επικρατώντας πολύ δύσκολα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη με 87-84, και πανηγύρισε τη 12η φετινή νίκη της στη Basket League. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς βρήκε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή στο Λαύριο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Μάικλ Ντίξον έκλεβαν… την παράσταση.

Δείτε με Live Streaming την “μάχη” Λεμπρόν Τζέιμς-Ράσελ Γουέστμπρουκ στο παιχνίδι Καβαλίερς-Θάντερ (22.30), ποντάρετε στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και παρακολουθήστε ζωντανά όλα τα υπόλοιπα ματς του ΝΒΑ. Αυτά αλλά και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην 2winbet.gr!

Ο λόγος για τον Γιάννουλη Λαρεντζάκη, τον 23χρονο Έλληνα γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ. Έμεινε στο παρκέ για 32 λεπτά, μετρώντας 19 πόντους (3/7 βολές, 2/4 δίποντα, 4/4 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα. Ήταν ο πρώτος σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” και με διαφορά ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, μιας και συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, 6 περισσότερους από τους Ούκιτς και Ουίλιαμς, οι οποίοι τον ακολούθησαν σε απόδοση.

Οι 19 πόντοι είναι οι περισσότεροι που έχει πετύχει με την ΑΕΚ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, με την προηγούμενη καλύτερη του επίδοση να είναι οι 14 πόντοι κόντρα σε Παναθηναϊκό, Σολνόκι και Πατριζάν. Ακόμα οι 23 βαθμοί αξιολόγησης είναι οι περισσότεροι που έχει συγκεντρώσει με τη φανέλα της Ένωσης.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως οι 19 πόντοι δεν αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Λαρεντζάκη, μιας και η κορυφαία του επίδοση είναι οι 25 πόντοι που είχε σημειώσει πέρυσι στο εντός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με το Ρέθυμνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…