Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κομβικός αγώνας”

“Κομβικός αγώνας”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

O Aπόλλων Πατρών αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τα Τρίκαλα (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Βεργίνη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για την προηγούμενη αγωνιστική, για την δύσκολη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα αλλά και για τα δύο καινούργια πρόσωπα της ομάδας από την Πάτρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Βεργίνης:
“Καλησπέρα σε όλους

Μια εβδομάδα αλλαγών και προσθαφαιρέσεων φτάνει στο τέλος της για εμάς και ελπίζουμε το Σάββατο το βράδυ να μας βρει όλους με χαμόγελο καθώς χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους τη νίκη στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ καθώς ήταν λίγο πολύ μια ήττα εντός προγράμματος από τη στιγμή μάλιστα που είχαμε και δύο πολύ σημαντικές απουσίες μέσα στη ρακέτα, αυτές των Έντιν Μπάβτσιτς και Γιώργου Διαμαντάκου. Αυτό το παιχνίδι έχει περάσει πλέον στο παρελθόν για εμάς που από την περασμένη Δευτέρα η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Είναι ένα παιχνίδι κομβικό για εμάς που θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και για αυτό δεν βλέπουμε κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο τη νίκη. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην ομάδα έχουν προστεθεί δύο νέα πρόσωπα ο Μάικλ Στόκτον και ο Καντάριαν Ρέινς οι οποίοι ήρθαν για να μας βοηθήσουν όσο μπορούν και μαζί και με όλους εμάς που προϋπήρχαμε στο ρόστερ να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν με τη διοίκηση της ομάδας.

Τα Τρίκαλα μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να κέρδισαν την ομάδα του Άρη όμως εμείς μέσα στην έδρα μας έχουμε και ένα ακόμα πολύτιμο “όπλο” που είναι ο κόσμος μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας θα αποτελέσουν παίκτη παραπάνω για εμάς και θα μας βοηθήσουν από την κερκίδα να φτάσουμε στη νίκη.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής 5 νίκες στο πρωτάθλημα, έχει αξιόμαχο σύνολο το οποίο παλεύει όλα τα παιχνίδια και μαζί με τον προπονητή μας έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε “στην πράξη” να περιορίσουμε τον αντίπαλο μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι.
Ελπίζω η αρχή του νέου ξεκινήματος για τον Απόλλωνα να γίνει το Σάββατο και συμμέτοχοι να είναι και οι φίλαθλοι μας.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…