Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κλάντον: “Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό…”

Κλάντον: “Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό…”

apaok keith klanton

apaok-keith-klantonΚαλό παιχνίδι έκανε ο Κιθ Κλάντον απέναντι στην Βιλερμπάν αλλά αυτό… δεν έφτανε στον ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε με 70-56. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για το συγκεκριμένο ματς και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

“Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα στο γήπεδό της, η οποία προερχόταν από ένα μεγάλο σερί νικηφόρων αγώνων κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αισθάνομαι ότι κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά δεν εκτελέσαμε με τον σωστό τρόπο στην επίθεση. Στην άμυνα δεν τα πήγαμε άσχημα, αν και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, ωστόσο στην επίθεση θα μπορούσαμε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα, να πετύχουμε περισσότερους πόντους, γιατί με τόσο χαμηλή συγκομιδή πόντων και ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις”.

Για το δικό του double-double, με 11 πόντους και 19 ριμπάουντ: “Τα 19 ριμπάουντ είναι πραγματικά μία καλή επίδοση. Έκανα καλή δουλειά, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα της ομάδας, δεν κερδίσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι ατομικές επιδόσεις δεν μπορούν να μετρήσουν πολύ αν δεν κερδίσει η ομάδα”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πέμπτος στον όμιλό του στο Champions League: “Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε τρία ακόμη παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Πρέπει όμως να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ένα παιχνίδι με τη σειρά του για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: “Το να αντιμετωπίσεις μία ομάδα της Ευρωλίγκα είναι πάντα μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι στο γήπεδό μας παίζουμε πάντα καλύτερα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …