Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάθε ματς έχει ιδιαιτερότητες”

“Κάθε ματς έχει ιδιαιτερότητες”

dimitris mauroeidis aek

dimitris-mauroeidis-aek

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον του Απόλλων Πάτρας (21/01, 17:00), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να μιλάει για τον αγώνα στην Σερβία, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους της “Βασίλισσας” να βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Φίλες και φίλοι,

Θα επικοινωνούμε μαζί για το επόμενο διάστημα. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν. Ήταν σπουδαία από την άποψη, ότι είχε προηγηθεί μια άσχημη ήττα και η μη συμμετοχή μας στον Τελικό Κυπέλλου. Η ομάδα αντέδρασε σωστά στο Βελιγράδι, παρά τις απουσίες της. Όμως, όπως έχει αποδειχθεί κατ’ επανάληψη δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές σκέψεις. Δεν υπάρχει χρόνος για να εκφράσουμε συναισθήματα.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Απόλλωνα. Κάθε ματς έχει ιδιαιτερότητες. Όλα τα ματς είναι επικίνδυνα, όταν δεν έχεις αυτοσυγκέντρωση. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουμε πολύ και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί από το ματς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο μας, όσο είναι εφικτό, και παρά τη στενοχώρια της μη συμμετοχής μας στον Τελικό Κυπέλλου, να σταθούν δίπλα μας. Ξέρουν καλά οι οπαδοί μας ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Τους έχουμε πάντα ανάγκη.

Η προσπάθειά μας για ό,τι καλύτερο θα συνεχιστεί. Έχουμε δύο στόχους, σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τους πετύχουμε. Η χρονιά είναι μακρά ακόμα. Υπομονή χρειάζεται από όλους.

Να είστε καλά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…