Κεντρική Διεθνή “Κανείς δεν έβρισε τον Ομπράντοβιτς”

“Κανείς δεν έβρισε τον Ομπράντοβιτς”

erithros asteras nebojsa covic

erithros asteras-nebojsa covic

Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατηγόρησε του οπαδούς των “ερυθρολεύκων” πως τον αποκάλεσαν Τούρκο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς απάντησε στον τεχνικό της Φενέρ αναφέροντας τα εξής:

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι τεράστιο κλαμπ και ο κύριος Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μεγάλος προπονητής, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη! Το μεταξύ μας παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι στιγματίστηκε από τις δηλώσεις του. Ανέφερε ότι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα του συμπεριφέρθηκαν περίεργα. Η ομάδα μας έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της Ευρώπης για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους!

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέτασε προσεκτικά το βίντεο του αγώνα και δεν ακούγονται πουθενά οι ισχυρισμοί του προπονητή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης! Ουδείς άκουσε αυτά που ανέφερε! Ακούστηκαν μόνο συνθήματα κατά του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τα οποία καταδικάζουμε ως οργανισμός. Για τον Ερυθρό Αστέρα, τους οπαδούς του και την αθλητική κοινότητα, η πιο σημαντική εντύπωση και ανάμνηση είναι μόνο η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε σε ένα απίθανο παιχνίδι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το ματς, έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι σχέσεις των δυο πλευρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…