Κεντρική Ασίστ Shadow Καμπούρης ο πρόεδρος του συλλόγου των βετεράνων του Ολυμπιακού

Καμπούρης ο πρόεδρος του συλλόγου των βετεράνων του Ολυμπιακού

enosi veteranon olumpiakou

enosi-veteranon-olumpiakou

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Αργύρης Καμπούρης έγινε ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τρίτη 24/01 και την συγκρότηση του σώματος του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Επίσημη υπόσταση έχει από τις 24 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Μετά από πολύμηνες συζητήσεις και προσωπικές συναντήσεις, οι αθλητές που φορέσαμε τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού  συσπειρωνόμαστε, με κίνητρο να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που εισπράξαμε, αλλά και τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκομίσαμε. Στόχος μας είναι μέσα από επωφελείς δραστηριότητες για τους συνανθρώπους μας να διαδώσουμε την ιδέα του Ολυμπιακού. Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο εμβληματικός αρχηγός του τη δεκαετία του ’80, Αργύρης Καμπούρης.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου ιστορικού Διοικητικού Συμβουλίου διενεργήθηκαν στο ΔΑΚ Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”, την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, παρουσία πολλών αθλητών από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας του Πειραιά, όπως ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Νίκος Σισμανίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Παραγυιός, ο Θανάσης Ράμος, ο Κίμων Κοκορόγιαννης, ο Γιάννης Κουκής, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, ο Χρήστος Μαργέλης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

ekloges-syllogos-veteranon-olympiakou

Μετά τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αργύρης Καμπούρης
  • Αντιπρόεδρος: Κίμων Κοκοράγιαννης
  • Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Παραγυιός
  • Ταμίας: Γιάννης Κουκής
  • Μέλη: Ντούσαν Βούκσεβιτς, Περικλής Δορκοφίκης, Δημήτρης Σαμπάνης
  • Αναπληρωματικά μέλη: Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης

Ο πρώτος ιστορικός πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης, δήλωσε μετά την εκλογή του, ανήμερα των γενεθλίων του:
“Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα έπρεπε να είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Καλώ όλους τους παλαιμάχους συναθλητές μας να στελεχώσουν το σύλλογο και να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε.”

genethlia-argyris-kampouris

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Γιάννης Παραγυιός, επισήμανε:
“Ξεκινήσαμε με όνειρα για κάτι χρήσιμο και κάτι μεγάλο.”

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΙ ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Στην πρώτη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού ανακήρυξε σε Επίτιμους Προέδρους τους Αλέκο Σπανουδάκη και Μάκη Κατσαφάδο.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Μάκης Κατσαφάδος, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας κι ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης στο μπάσκετ ίδρυσε τον σύλλογο Παλαιμάχων που δίνει φωνή και βήμα σε όλους αυτούς που φόρεσαν κατά καιρούς τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάνω απ’ όλα έχουν τη φανέλα του Ολυμπιακού μέσα στην ψυχή τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Σύλλογο και από την πλευρά μου θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση».

ekloges-syllogos-veteranon-olympiakou-02

Για την ιστορία αναφέρουμε τα Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού: Αργύρης Καμπούρης, Γιάννης Παραγυιός, Βασίλης Ντάκουλας, Βασίλης Σούλης, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, Κίμων Κοκορόγιαννης, Παναγιώτης Φασούλας, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Σταύρος Ελληνιάδης, Κώστας Μωραϊτης, Δημήτρης Σαμπάνης, Στιβ Γιατζόγλου, Νίκος Σισμανίδης, Χρήστος Μαργέλης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Γιάννης Κουκής, Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Ράμος, Μάκης Κατσαφάδος, Σταύρος Κατσαφάδος, Αλέκος Σπανουδάκης, Θεόδωρος Βαμβακούσης, Θύμιος Φιλίππου, Νίκος Κυπριώτης, Βασίλης Φασιλής και Περικλής Δορκοφίκης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…