Κεντρική Γυναίκες “Κακόβουλες συκοφαντίες από καλοθελητές”

“Κακόβουλες συκοφαντίες από καλοθελητές”

terpsithea glufadas panathinaikos gynaikes

terpsithea-glufadas-panathinaikos-gynaikes

Καταγγελία για την πολύ κακή αντιμετώπιση από την ομάδα προς τις παίκτριες, για τζόγο και άθλιες συνθήκες διαβίωσης που οδήγησαν και τρεις προπονητές στην έξοδο, στάλθηκε και δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα.

Με ανακοίνωσή της η Τερψιθέα Γλυφάδας έδωσε την δική της απάντηση και έκανε λόγω για συκοφαντίες και καλοθελητές που θέλουν το κακό του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Όλα όσα αναφέρονται στην υποτιθέμενη καταγγελία στο eurobasket.com είναι υπερβολές συκοφαντίες και θα προσφύγει ο σύλλογος κατά κάθε υπευθύνου για τα δολίως καταγγελθέντα τα οποία ακόμη αγνοούμε από πού προέρχονται .

Πολλά προβλήματα υπάρχουν εννοείται όπως σε κάθε σύλλογο και δεν το κρύψαμε , αλλά οι Αμερικάνες αθλήτριες ήταν όλες πληρωμένες μέχρι τον Δεκέμβριο ενώ υπάρχουν εστιατόρια χορηγοί συμβεβλημένα και ακόμη τρώνε εκεί οι αθλήτριές μας. Παρασύρθηκαν προφανώς από κακοθελητές με αποτέλεσμα να απέχουν από τους αγώνες και ειδικά χωρίς να ειδοποιήσουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε είναι εξαφανισμένες. Οι κακόβουλες συκοφαντίες είναι αναπαραγωγή από καλοθελητές που θέλουν να διαλύσουν την ομάδα .

Η αναφορά στο στοίχημα ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και είναι ανέκδοτο και δεν καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού το καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος. Οι  Αμερικανίδες αποτελούν παρελθόν λόγω της αδικαιολόγητης αποχής. Με απόφαση του ΔΣ η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά με τις υπάρχουσες ελληνίδες αφού ο στόχος είναι οριστικά χαμένος και πρέπει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μην έχει κυρώσεις τα επόμενα χρόνια (υποβιβασμός δύο κατηγοριών κ.λ.π.).

Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε τα πρέποντα μέτρα για την ηθική προστασία του σωματείου, των παραγόντων που ηρωϊκά παλεύουν με φοβερές αντιξοότητες και των αθλητριών που παρέμειναν και που τιμούν την φανέλα τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…