Κεντρική Basket League Άρης “Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό”

“Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό”

apriftis

apriftis

O Άρης ηττήθηκε στο “Nick Gallis Hall” από την Φράπορτ Σκαϊλάινερς με 5864, για τη 13η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μιλάει για έλλειψη πάθους και συγκέντρωσης από τους παίκτες του, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη της ήττας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Ας είμαστε ειλικρινείς. Είδαμε έλλειψη πάθους, ενέργειας, συγκέντρωσης, μάχης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ένα μεγάλο κρίμα. Κλωτσήσαμε την ευκαιρία να είμαστε τρίτοι ή καλύτεροι τέταρτοι, ώστε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Είναι απαράδεκτό να συμβαίνει αυτό. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, έχω ευθύνη, είμαι και εγώ μέλος της ομάδας. Δυστυχώς έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να είσαι σοβαρός. Να πω ψέματα; Δεν ήμασταν.”

Ακόμα, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Μπάκνερ:
“Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει, γιατί δεν είναι θέμα επιλογής. Υπάρχουν κι άλλα θέματα που πρέπει να σταθμίσουμε για να προβούμε σε μια επιλογή.”

Σε ερώτηση για την αστοχία της ομάδας του έξω από τη γραμμή των 6,75 απάντησε:
“Oι παίκτες των Σκαϊλάινερς έκαναν αλλαγές στην πάσα, και ήταν πολύ σκληροί μέσα στην ρακέτα. Δεν ανταποκριθήκαμε στο σκληρό παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί, να δώσουμε τη μπάλα μέσα, αλλά δεν το κάναμε. Ήμασταν στατικοί και δεν είχαμε καλά σουτ.”
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…