Κεντρική Basket League Άρης Η σύσκεψη, ο Γκόρντον και η “αντίδραση” με Ρέθυμνο

Η σύσκεψη, ο Γκόρντον και η “αντίδραση” με Ρέθυμνο

agordon

agordon“Καίει” το θέμα του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και ως γνωστόν την Παρασκευή θα γίνει η σχετική σύσκεψη για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως επισήμως ενημέρωσε η ΕΟΚ. Τους “κίτρινους” θα εκπροσωπήσουν οι Μάνος Λάσκαρης, Δημήτρης Παπακυριάκης και Γιώργος Σφυρής και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ζητηθεί ο τελικός να γίνει στο Παλέ ή στην Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το θέμα του Τζαμόν Γκόρντον. Αυτό που έχει “κυκλοφορήσει” (ενήμεροι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γι’ αυτό) είναι ότι η πλευρά του παίκτη έχει στο μυαλό της να βρεθεί (κάποια στιγμή) ομάδα της Euroleague για τον Αμερικανό και να υπάρχει ένα “ανοιχτό” συμβόλαιο με τον Άρη (π.χ. μηνιαίο). Το ζήτημα είναι το κατά πόσο κάτι τέτοιο ικανοποιεί το στρατόπεδο των “κιτρίνων”. Υπάρχει ο τελικός με τον Παναθηναικό μπροστά και ο Άρης είναι σημαντικό να έχει έναν… σημαντικό παίκτη (τύπου Γκόρντον) στους “κοντούς”, αλλά η πρόθεση του Γκόρντον να μπορεί κάποια στιγμή να πάρει την ελευθέρας του ίσως εξελιχθεί σε “αγκάθι”.

Ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Αμερικανού υπάρχει και επειδή τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανά πάσα στιγμή, τίποτα δεν μοιάζει δεδομένο (όλα ενδεχομένως να είναι ανοιχτά, είτε προς την θετική, είτε προς την αρνητική εξέλιξη). Οπως έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες, από το στρατόπεδο του Γκόρντον υπάρχει διάθεση για την προοπτική του “γάμου” με τον Άρη και το ζητούμενο είναι να ξεπεραστούν κάποια ζητήματα για να “έρθει” το… deal.

Στο μεταξύ την Παρασκευή θα προπονηθεί η ομάδα του Άρη εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου απέναντι στο Ρέθυμνο, ένα ματς που οι “κίτρινοι” καλούνται να “βγάλουν”… αντίδραση μετά τις τρεις σερί ήττες (Ευρώπη-Ελλάδα). Και επειδή ακολουθεί μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι”, γίνεται αντιληπτό πως η νίκη κόντρα στους Κρητικούς είναι ακόμη πιο… απαραίτητη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…