Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η πιο “πικρή” ανάμνηση από Γαλλία… (vids)

Η πιο “πικρή” ανάμνηση από Γαλλία… (vids)

bane nantes 2

bane-nantesΠριν λίγες μέρες με αφορμή το ματς (4/1) της Βιλερμπάν με τον ΠΑΟΚ, αναφερθήκαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του “Δικεφάλου” το οποίο ήταν αυτό απέναντι στον συγκεκριμένο γαλλικό σύλλογο το 1988. Aπό αγώνα που έγινε στην Γαλλία, ωστόσο, υπάρχει και μια πολύ “πικρή” ανάμνηση για τον “τίγρη” και για τον “Δικέφαλο”.

Ηταν ο τελικός του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1992 στην Ναντ (ένα ματς… μαχαιριά για τους “ασπρόμαυρους” αφού χάθηκε η ευκαιρία για έναν ακόμη τίτλο)… Ο ΠΑΟΚ τότε αντιμετώπιζε την Ρέαλ Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά (1991) το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο (το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης) κερδίζοντας την Σαραγόσα με 76-72.

Απέναντι στην Ρεάλ ο “Δικέφαλος” δεν τα κατάφερε καθώς με το σκορ στο 63-63 μετά από λάθος πάσα του Φασούλα (είχε πάρει το ριμπάουντ έπειτα από άστοχη βολή του Σίμπσον), ο Μπράουν έκλεψε και “έγραψε” με δίποντο το τελικό 65-63 υπέρ των Ισπανών.

Live streaming σε Euroleague και NBA, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές αλλά και οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Ολα αυτά θα τα βρείτε στην 2winbet.gr!

Οι “ασπρόμαυροι” με αυτόν τον “σκληρό” τρόπο έχασαν το τρόπαιο και ο Πρέλεβιτς έπεσε στο παρκέ βάζοντας τα κλάματα… Ο Μπάνε, που σε εκείνο το ματς πέτυχε 29 πόντους (με έξι τρίποντα), είχε ισοφαρίσει σε 63-63 με τρίποντο στα 11” πριν την λήξη, αλλά στο τέλος η τύχη δεν ήταν με τον ΠΑΟΚ.

Για να είστε… διαβασμένοι πριν ποντάρετε, κλικ στο Kolpobet.gr. “Δείχνει” τον δρόμο για το ταμείο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…