Κεντρική Basket League Άρης Aντίπαλος Άρη στο Champions League: Η παρουσίαση του Στρασβούργου

Aντίπαλος Άρη στο Champions League: Η παρουσίαση του Στρασβούργου

AJ Slaughter

AJ-SlaughterO Άρης… απέναντι του στο Champions League, θα έχει το Στρασβούργο. Οι Γάλλοι (τεχνικός ο Βινσέντ Κολέ) ήταν στο Group D έχοντας ως αντιπάλους την Τενερίφη, την Αβελίνο, την Γιουβέντους, την Οστάνδη, την Τσιμπόνα, την Μέγκα Λεκς και την Μόρναρ. Η θέση που πήρε το Στρασβούργο ήταν η τρίτη έχοντας ρεκόρ 9-5. Αρκετά δυνατή παρουσιάστηκε η γαλλική ομάδα στην έδρα της καθώς είχε μόνο μια ήττα, αυτή απέναντι στην Τενερίφη με 72-75.

Οι υπόλοιπες τρεις τέσσερις ήταν στα εκτός έδρας ματς απέναντι σε Γιουβέντους, Αβελίνο, Τσιμπόνα και Μέγκα Λεκς. Οι Γουόλκερ (13 πόντους μέσο όρο), Σλότερ (11,1 πόντους μέσο όρο) και Χάουαρντ (9,4 πόντους μέσο όρο) ήταν η πρώτη τριάδα της γαλλικής ομάδας όσον αφορά τον μέσο όρο πόντων στο Champions League. Ο Σλότερ θυμίζουμε πως είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό παλαιότερα…

Οι προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ράπτορς ζωντανά με Live Streaming στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε όλα τα σημερινά (27/1) ματς της Euroleague!

Όπως… όλες οι γαλλικές ομάδες, έτσι και το Στρασβούργο αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο παιχνιδιού και ως εκ τούτου ο Άρης καλείται να βάλει “φρένο” στον ρυθμό της. Στο γαλλικό πρωτάθλημα το Στρασβούργο είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 9-8. Ο πρώτος αγώνας των Γάλλων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γίνει στο Παλέ στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στο Στρασβούργο στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Αρης θα αντιμετωπίσει στους “16” την Βιλερμπάν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…