Κεντρική Basket League Άρης “Η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας”

“Η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας”

apriftis

apriftis

Ο Άρης επικράτησε στο “Nick Gallis Hall” της ΑΕΚ με 7776, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δημήτρη Πρίφτη, εμφανώς φορτισμένο, να αφιερώνει την νίκη-πρόκριση του Άρη στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στον τιμ μάνατζερ Βασίλη Βουρτζούμη.

Ακόμα, ο Βασίλης Σίμτσακ αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να το χαρούν όσο μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πιστεύω πως η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας. Θέλω να πω πως η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και, επειδή δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τον Γιούρι, πρέπει να του πω συγχαρητήρια.”

Εμφανώς φορτισμένος, ο Έλληνας κόουτς λύγισε δηλώνοντας:
“Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο γιατί παίξαμε όλοι μαζί, όπως παλιά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας.”

Για την τελευταία επίθεση του Άρη, τόνισε: “Επιλέξαμε να ανοίξουμε το γήπεδο και να παίξαμε ένας εναντίον ενός ο Κάμινγκς. Θέλει και τύχη το ματς στο τέλος. Όπως δεν έιχαμε στην Μπάνβιτ, έιχαμε σήμερα.

Ενώ ακόμα είπε:
“Είναι μία επιβράβευση και πιστεύω πως το άξιζαν τα παιδιά. Πολλές φορές ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά, όταν δεν είμαστε όπως μας θέλει. Ωστόσο, αυτό το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες και γι’ αυτό τού αφιερώνουμε τη νίκη. Ευχαριστώ ορισμένους μεμονωμένους φιλάθλους που μου δείχνουν πάντα τη στήριξή του και τους εκτιμώ πολύ.”

Aκόμα ο Βασίλης Σίμτσακ, πρόσθεσε:
“Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα, μία μεγάλη νίκη σε ένα ματς χωρίς αύριο. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, γυρίσαμε καλά την μπάλα. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, ενώ ήταν λογική και η αντίδραση της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο, γυρίσαμε το ματς. Στο τέλος, κέρδισε ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος.

Ο Κάμινγκς έβαλε ένα πολύ μεγάλο καλάθι και πήραμε την πρόκριση. Κάναμε πολύ λίγα λάθη σε ένα τέτοιο κλειστό παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους. Πρέπει να χαρούμε όσο γίνεται και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…