Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αντίπαλος ΑΕΚ στο Champions League: H παρουσίαση της Γιουβέντους

Αντίπαλος ΑΕΚ στο Champions League: H παρουσίαση της Γιουβέντους

aek pic

aek picΗ ΑΕΚ για να παίξει με αντίπαλο την Μονακό στους “16” του Champions League, θα πρέπει να περάσει πρώτα το εμπόδιο της Γιουβέντους. Στο πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στις 21 ή 22 Φεβρουαρίου στην έδρα της “Ενωσης”. Η Γιουβέντους είναι από την Λιθουανία και βρισκόταν στο Group D όσον αφορά την φάση των ομίλων στο Champions League. Tερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 8-6. Αντίπαλοι ήταν η Τενερίφη, η Αβελίνο, το Στρασβούργο, η Οστάνδη, η Τσιμπόνα, η Μέγκα Λεκς και η Μόρναρ.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ράπτορς ζωντανά με Live Streaming στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε όλα τα σημερινά (27/1) ματς της Euroleague!

Ξεκίνησε καλά στην διοργάνωση το σύνολο του Αντάνας Σιρέικα έχοντας πέντε νίκες στα πρώτα έξι ματς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (πέντε ήττες στα υπόλοιπα οχτώ ματς). Στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν αρκετά παραγωγική έχοντας 84,1 πόντους μέσο όρο. Οι Σλούσκις (12,8 πόντους μέσο όρο), Ντιγκς (12,7 πόντους μέσο όρο) και Σιρουταβίτσιους (11 πόντους μέσο όρο) αποτέλεσαν την πρώτη τριάδα της Γιουβέντους σχετικά με τον μέσο όρο πόντων.

Γενικότερα επιθετικά οι Λιθουανοί ήταν αρκετά καλοί στην διοργάνωση. Σε σύνολο 40 ομάδων, ήταν στην 14η θέση σχετικά με τις πιο παραγωγικές ομάδες του Champions League (εκτός έδρας, βέβαια, τα “χαλούσε” δεδομένου πως στις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας ήττες πέτυχε 63,5 πόντους μέσο όρο). Οπως και να έχει, η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει προσοχή στο αμυντικό κομμάτι και να μην αφήσει στην Γιουβέντους να κάνει το παιχνίδι της, ειδικά στο ματς που θα γίνει στην Λιθουανία.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…