Κεντρική Basket League ΑΕΚ H νέα μασκότ της ΑΕΚ (pics)

H νέα μασκότ της ΑΕΚ (pics)

aek maskot

aek-maskot

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League η ΑΕΚ υποδέχεται αυτή την ώρα τον Άρη στο “Νίκος Γκάλης“, με την “Βασίλισσα” να παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα μασκότ που ονομάζεται “Πάνταπαντού” και φορά το Νο 68, εμπνευσμένο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ το 1968. Ακόμα, παρουσιάστηκε και ο “Μπόμπιρας“, μια κιτρινόμαυρη μπόμπα που θα είναι για τα μικρά παιδιά της κερκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
“Όχι μία, αλλά δύo μασκότ “εμφανίστηκαν” σήμερα στο Κλειστό του Nίκος Γκάλης και θα συνοδεύουν στο εξής τις εκδηλώσεις και λοιπές δραστηριότητες της “Βασίλισσας“. Με χαρά και ικανοποίηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το πρώτο, νέο μέλος της οικογένειάς μας, ένα κιτρινόμαυρο Panda, τον PandaPadu! Ο PandaPadu υλοποιήθηκε από ένα σύνθημα, ΑΕΚ για πάντα, και αυτό σκοπεύει να ξαναγίνει αφού γίνει ένα με τον κόσμο μας. Απελευθερωμένος από συμβολισμούς και στερεότυπα, είναι έτοιμος να εκτεθεί στους οπαδούς και τους αντιπάλους, να συντονίσει, να διασκεδάσει, να θυμώσει, να γελάσει και να ενσωματωθεί με τον κόσμο της ομάδας, να γίνει ένα με την κερκίδα, και να δώσει ρυθμό: ΑΕΚ, ΑΕΚ για πάντα και παντού! Αξιαγάπητος από την πρώτη στιγμή, φιλικός, αλλά και δυνατός και σπάνιος , εκφράζει: με τα φυσικά του στοιχεία την ήρεμη δύναμη, με τα χρώματά του την ΑΕΚ, και με το όνομά του τη μονιμότητα της αγάπης για τα την ομάδα μας. Ο PandaPadu δεν είναι τόσο μασκότ, όσο ένας νέος φίλαθλος-οπαδός της ομάδας μας! ΑΕΚ για πάντα!

Και ο δεύτερος νέος οπαδός της ομάδας μας λέγετα BOMBIRAS! Ένας “guest” για τους μικρούς μας φίλους. Mία μικρή μπόμπα. Ένας μπόμπιρας παιχνιδιάρης, χαριτωμένος, που ακόμα κι αν κάνει σκανδαλιές, του τα συγχωρείς όλα! Θα συμμετέχει στα δρώμενα στο γήπεδο ειδικά στην παιδική κερκίδα ως ενεργό και αναπόσπαστο μέρος της. Ο “Μπόμπιρας” (Βombiras) είναι αυτό που θα θέλαμε να ήμασταν όλοι εμείς κάποτε ή υπήρξαμε. Ο “Μπόμπιρας” θα εμφανίζεται περιοδικά στο γήπεδο και όταν οι υποχρεώσεις του σχολείου, του το επιτρέπουν. Είναι και οι δύο δικοί σας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

aek-maskot-bobiras-panda-pantou

aek-maskot-panda-pantou

 

 

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…