Κεντρική Ασίστ Shadow “Φιλική” νίκη για Ρέθυμνο

“Φιλική” νίκη για Ρέθυμνο

rethymno 1

rethymno-lavrio-filiko

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα εντός τεσσάρων γραμμών είχαν Ρέθυμνο και Λαύριο, με την κρητική ομάδα να παίρνει τη “φιλική” νίκη με 81-54.

Από τη μία, οι παίκτες του Τόνι Κωνσταντινίδη θέλησαν να προετοιμαστούν για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Κολοσσό, εντός έδρας, ενώ το σύνολο του Χρήστου Σερέλη επιθυμεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Κύμης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τόνι Κωνσταντινίδη, Σταύρος Μυκονιάτης σε δηλώσεις του για την φιλική αναμέτρηση, αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που έδειξαν οι γηπεδούχοι, λέγοντας:

“Το φιλικό ήταν περισσότερο για να εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος και να βρούμε τον ρυθμό μας μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην έδρα μας, όπου έγινε εμφανές πως μας κόστισε η διακοπή των Χριστουγέννων. Αυτό θέλαμε να δούμε. Να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να βάλουμε σε πραγματικές συνθήκες τον Ντεβό. Πάντως, σήμερα δείξαμε καλή “εικόνα” και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το κρίσιμο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Κολοσσό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…