Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εξαιρετικός ο Ντουβερίογλου, πολύ σημαντικός για εμάς”

“Εξαιρετικός ο Ντουβερίογλου, πολύ σημαντικός για εμάς”

obradovic

obradovic

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξύμνησε τους παίκτες του και πιο συγκεκριμένα τον Ντουβερίογλου που ήταν εξαιρετικός, ενώ σχολίασε και την ομάδα του που ήταν ιδιαίτερα επιθετική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός: 

“Παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε, αντιδράσαμε και νικήσαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό κάναμε”.

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: “Είχε μεγάλη επιρροή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είναι πάντα ξεχωριστό παιχνίδι και ξέρω πόση ενέργεια χρειάζεται. Κάναμε ένα καλό ματς και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας”.

Για τον Ντουβερίογλου: “Πριν με ρωτήσετε θα σας πω ότι ο Ντουβερίογλου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά και ήταν σημαντικός για εμάς. Αν θυμάστε σας είχα πει πως δουλεύει σκληρά και αξίζει την ευκαιρία. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για την πρώην ομάδα μου”.

Τέλος σχολίασε και την απουσία του Ούντοχ: “Θα δούμε τι θα γίνει, δουλεύει κάθε μέρα με τους γιατρούς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…