Κεντρική Basket League Άρης “Επικίνδυνη ομάδα το Ρέθυμνο”

“Επικίνδυνη ομάδα το Ρέθυμνο”

Vassilis Simtsak

Vassilis Simtsak

Ο Άρης αγωνίζεται στο “Nick Gallis Hall” εναντίον του Ρεθύμνου (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Σίμτσακ να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για τις συνεχόμενες ήττες του Άρη, ενώ δήλωσε πως το Ρέθυμνο είναι ικανό να κάνει ζημιά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Βασίλης Σίμτσακ:
“Μετά από ένα σερί τριών ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες. Την Τετάρτη ηττηθήκαμε στο Μονακό και δυστυχώς δεν μπόρεσα να ενισχύσω την προσπάθεια των συμπαικτών μου, λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα. Πλέον είμαι καλύτερα και αύριο κόντρα στο Ρέθυμνο θα προσπαθήσουμε, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, να επαναφέρουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Το Ρέθυμνο είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία μας κέρδισε πρώτο γύρο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη στον αυριανό αγώνα. Μετά από το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση και ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Έχουμε δείξει, ειδικά μέσα στον Δεκέμβριο, ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και αυτό πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα, ειδικά από τη στιγμή που ξεκινά ένας κρίσιμος μήνας όπου θα κριθούν πολλά αναφορικά με τους στόχους μας.

Στην παρούσα φάση, το μυαλό μας είναι στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Μία ομάδα η οποία είναι ικανή να κάνει τη ζημιά, διαθέτοντας αρκετές λύσεις στο ρόστερ της. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να ρίξουμε το βάρος στην άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…