Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έλαβε μυθικές διαστάσεις”

“Έλαβε μυθικές διαστάσεις”

dimitris-mauroeidis-aek

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιούρι Ζντοβτς και τον Δημήτρη Μαυροειδή κυριαρχεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Έλληνα σέντερ να παίρνει θέση επί του θέματος. O 31χρονος άσσος, μιλώντας στο aekbc.gr τόνισε πως η αψιμαχία του με τον Σλοβένο προπονητή, στον αγώνα με τη Σάσαρι “έλαβε μυθικές διαστάσεις”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Επιβεβλημένη είναι μετά από μια ήττα η αυτοκριτική, από τον καθένα μας χωριστά. Αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και στο Σάσαρι. Τα λόγια τέτοιες ώρες είναι φτώχεια.

Όμως, με λύπη μου είδα, ότι ένα γεγονός έλαβε «μυθικές» διαστάσεις από τα media, και αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Μια εικόνα δεν είναι πάντα χίλιες λέξεις. Ο προπονητής μου δεν χειροδίκησε εναντίον μου κι ας «αποφάνθηκαν» κάτι τέτοιο οι περισσότεροι. Ο τηλεοπτικός φακός τον αδικεί, και αδικεί και εμένα προσωπικά. Ο προπονητής μίλησε μεν σε έντονο ύφος και έκανε μια κίνηση, αλλά ουδέποτε έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με χτύπησε.

Η αξιοπρέπειά μου θίχτηκε για την έκταση, που πήρε το θέμα, του οποίου φέρομαι «συμπρωταγωνιστής» χωρίς να είμαι.

Θεωρώ αδικία αυτό, που καταγράφηκε. Και μεγαλύτερη αδικία, που δεν «καταγράφεται» από τα media η κίνηση-χάδι του προπονητή προς το μέρος μου, όπου αποδεικνύονται τα παραπάνω, που σας είπα και το καλό κλίμα μεταξύ μας.

Ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ώρες. Η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε όλοι, με τα σωστά και τα λάθη μας, για την επίτευξη των στόχων.

Σας ευχαριστώ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μπήκε το σήμα στο παρκέ του κλειστού στα Λιόσια

Σε πολύ λίγες ημέρες το νέο σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ θα είναι έτοιμο να την υποδεχτεί με …