Κεντρική NBA Εκτός για 6-8 εβδομάδες ο Πολ (vid)
NBA

Εκτός για 6-8 εβδομάδες ο Πολ (vid)

ChrisPaul

chris-paul

Ισχυρό πλήγμα δέχθηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Κρις Πολ θα απουσιάσει από τα παρκέ για 6-8 εβδομάδες, εξαιτίας του τραυματισμού του στο δάχτυλο, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ματς εναντίον των Θάντερ. Κάπως έτσι, οι Καλιφορνέζοι αναμένεται να χάσουν σημαντικό έδαφος, στη μάχη για μια υψηλή θέση στη Δυτική περιφέρεια.

Οι Κλίπερς είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα δίχως τον “CP3“, ο οποίος οργανώνει με πρωτοφανή μαεστρία το παιχνίδι της ομάδας. Δίχως αυτόν, τις τελευταίες 2 σεζόν, έχουν ρεκόρ 5-12 (και 79-35 με αυτόν στο παρκέ), ενώ, τη φετινή χρονιά, όταν αγωνίζεται ο Πολ, σκοράρουν 16 πόντους ανά 100 κατοχές περισσότερους από τους αντιπάλους, επίδοση που είναι η καλύτερη στο NBA, ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον 1000 λεπτά, σύμφωνα με το ESPN Stats & Info!

Η “κατάρα” των τραυματισμών συνεχίζεται για τους Κλίπερς, καθώς ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι ήδη εκτός από τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ οι ατυχίες τους στέρησαν την πρόκριση στα περσινά πλέι-οφς, με τους Πολ και Γκρίφιν να μην μπορούν να συνεισφέρουν στα τελευταία ματς. Δυστυχώς, ούτε η φετινή σεζόν φαντάζει ευοίωνη για αυτούς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=B0zyl0Z0mTI]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…