Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Έκπτωση στα διαρκείας του β’ γύρου (pic)

Έκπτωση στα διαρκείας του β’ γύρου (pic)

rethimno

rethimno

Τέθηκαν στη διάθεση των φίλων του Ρεθύμνου τα εισιτήρια διαρκείας για το β’ γύρο του πρωταθλήματος της Basket League. Tα εισιτήρια διατίθενται με έκπτωση 40% σε σχέση με την αρχική τιμή, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας. Το Ρέθυμνο υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (07/01) την Δόξα Λευκάδας και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα 4 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο της Stoiximan.gr Basket League με έκπτωση 40%. Η προσπάθεια της ομάδας μας για το νέο έτος ξεκινάει από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο “Μελίνα Μερκούρη” κόντρα στη Δόξα Λευκάδας και θα συνεχιστεί με ακόμη 7 αναμετρήσεις εντός έδρας, με την ομάδα μας να στοχεύει για ακόμη μία χρονιά στην είσοδο στα πλέι οφ. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν αποκλειστικά και μόνο στους αγώνες που θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”.

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, φιλοξενώντας κατά σειρά τον Κολοσσό Ρόδου, τον Απόλλωνα Πάτρας, την ΑΕΚ, την Κύμη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της Ρέθυμνο KAE (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ: 28310 36279) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 13:00. Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ”.

rethimno-diarkeia-b-girou

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…