Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, θα δούμε τι γίνεται με Σπανούλη”

“Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, θα δούμε τι γίνεται με Σπανούλη”

olympiakos 2

olympiakos-giannis-sfairopoulos

Στο τι έκανε λάθος ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης” αναφέρθηκε ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας και για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη (προσαγωγός).

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε πολύ καλά με πολύ συγκέντρωση. Ήμασταν πολύ καλοί στην πρώτη περίοδο και το πήγαμε εκεί που θέλαμε, έχοντας μόνο ένα λάθος. Περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδρούσε στην δεύτερη περίοδο και αυτό έγινε και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με +9, αλλά κλείσαμε μειώνοντας στους 3.

Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να περάσουμε και πάλι μπροστά και ήταν ντέρμπι. Κατά την γνώμη μου το παιχνίδι κρίθηκε στις αρχές της τέταρτης περιόδου από τα λάθη μας. 14 εκτός έδρας είναι μεγάλο αριθμός και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που χτυπά στον αιφνιδιασμό και σε τιμωρεί. Φάγαμε 17 πόντους από τα λάθη μας και 16 από τα επιθετικά ριμπάοουντ. Δύσκολο να αντέξεις όταν τρως 33 πόντους με αυτό τον τρόπο”.

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, που αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου, είπε: “Ο Βασίλης ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και γι αυτό δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε την ακριβή κατάσταση του τραυματισμού του. Αύριο (σ.σ. 31/1) μόλις ηρεμήσει το πόδι του θα δούμε τι γίνεται, όπως και με τους υπόλοιπους τραυματίες ενόψει της αναμέτρησης (2/2) με την Ούνιξ στο Καζάν”

Μιλώντας για τις απουσίες και για το κατά πόσο επηρέασαν το πλάνο του Ολυμπιακού τόνισε: “Ο Ολυμπιακός ήρθε στο “Νίκος Γκάλης”, όχι για να προστατεύσει την διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά για να κερδίσει. Για μας οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ρόστερ με παίκτες που μπορούν να πάνε σε κάθε έδρα και να διεκδικήσουν τη νίκη. Συνεχίσουμε, ανεξάρτητα από τις απουσίες έχουμε”

Τέλος, παραδέχτηκε ότι ο Κέι Σι Ρίβερς αποτέλεσε το άλυτο πρόβλημα για την ομάδα του: “Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε στα τελευταία τρία παιχνίδια και πρέπει να το λύσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…