Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό”

“Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό”

waters 1

waters

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπασκόνια (20/1, 20:00) και ο Ντόμινικ Ουότερς λίγο πριν την τελευταία προπόνηση αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει πλέον η ομάδα, αλλά και στα στοιχειά που θα οδηγήσουν την ομάδα του στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός:

“Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα με αυξομειώσεις στον ρυθμό της. Έχει πολλούς αθλητικούς παίκτες και στις πέντε θέσεις. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε καλές επιστροφές για να μη βρουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Παράλληλα, εμείς πρέπει να τρέξουμε γιατί έτσι χτυπάς της γρήγορες ομάδες, στο δυνατό τους σημείο”.

Όταν ρωτήθηκε για το μάθημα που πήρε η ομάδα του από την ήττα στο Κύπελλο: “Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή την Δευτέρα. Ήμασταν στατικοί και δε κυκλοφορήσαμε γρήγορα τη μπάλα. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερες αποστάσεις και υπομονή για να σκοράρουμε πιο εύκολα. Μείναμε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως αύριο θα είμαστε καλύτεροι”.

Για το αν τους πείσμωσε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό: “Έχουμε υψηλότερο κίνητρο, μιλήσαμε με τον προπονητή μας και είπαμε πως πρέπει να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό και να προχωρήσουμε. Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που είναι κοντά στη βαθμολογία με εμάς και θα έρθει εδώ για να μας νικήσει, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι“.

Για το αν η νίκη θα τους δώσει προβάδισμα για το πλεονέκτημα: “Είναι πολύ νωρίς. Δε μιλάμε ακόμα για αυτό στην ομάδα διότι έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Σίγουρα θα θέλαμε να τελειώσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά για την ώρα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ας νικήσουμε αύριο και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι όλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …