Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια πολύ καλή παρέα”

“Έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια πολύ καλή παρέα”

sigounas

sigounas

Η Κύμη “δοκιμάζεται” στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας (28/01, 17:00), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση με το Λαύριο, ενώ μίλησε και για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας:
“Γεια σας φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε μια υπέροχη εβδομάδα από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε.

Εμείς την προηγούμενη αγωνιστική δεχθήκαμε μια εντός έδρας ήττα από το Λαύριο που μας πόνεσε αρκετά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες, με συνεχή μικρά προβλήματα που δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στο επίπεδο της ετοιμότητας που επιθυμούσαμε. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια όλων των παιδιών, που παλέψανε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας αυτήν την εβδομάδα εστιάσαμε στα λάθη, ατομικά και ομαδικά, που κάναμε στο ματς με το Λαύριο. Παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή το βίντεο του παιχνιδιού, είδαμε τι ήταν αυτό που δεν κάναμε όπως έπρεπε και πλέον οφείλουμε να διορθώσουμε αυτά που δεν έγιναν σωστά, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό απέναντι στο Λαύριο.

Καταφέραμε να δουλέψουμε σε έντονους ρυθμούς στην προπόνηση και είναι πολύ θετικό ότι πλέον έχουμε ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Το κλίμα είναι πολύ θετικό, έχουμε καταλάβει άπαντες την σοβαρότητα του παιχνιδιού με τον Κόροιβο και είμαι σίγουρος πως ο καθένας μας θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει η ομάδα.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλύτερα αυτήν την εβδομάδα. Αναπλήρωσα το έδαφος που έχασα λόγο της στρατιωτικής μου θητείας, κατάφερα να ακολουθήσω όλο το πρόγραμμα της ομάδας και να ξαναβρώ τον αγωνιστικό μου ρυθμό. Ανυπομονώ και εγώ με την σειρά μου να δώσω το 100% για την ομάδα στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου.

Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια πολύ καλή παρέα, που πραγματικά απολαμβάνει αυτό που κάνει. Έχουμε ρίξει το “εγώ” μας και προσπαθούμε να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους, μέσα από την επιτυχία της ομάδας μας.

Πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του. Αναμένονται πολύ σημαντικά και μεγάλα ματς και όσο πιο συνειδητοποιημένοι παρουσιαζόμαστε, τόσο πιο ψηλά θα φτάσει και η Κύμη SeaJets.

Το Σάββατο είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε στο παρκέ, το πόσο καλή δουλειά κάνουμε στις προπονήσεις. Αντιμετωπίζουμε το αξιόλογο σύνολο του κόουτς Καλαμπάκου, που ειδικά εντός έδρας παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικό, αφού παίρνει επιπλέον ώθηση και ενέργεια από τον κόσμο της Αμαλιάδας που γεμίζει το γήπεδο.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς λοιπόν και για τις δυο ομάδες. Εύχομαι όποιος βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει ένα παιχνίδι με πολύ όμορφο θέαμα, αλλά στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν και να επιστρέψουμε στην Χαλκίδα με το ροζ φύλλο αγώνα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …