Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε άλλους δύο τίτλους”

“Έχουμε άλλους δύο τίτλους”

giannis sfairopoulos olympiacos

giannis-sfairopoulos-olympiacos

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως η ομάδα θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Παίξαμε έναν ημιτελικό, ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό από τα τρία προηγούμενα. Πιστεύω πως επειδή θέλαμε πολύ να νικήσουμε, αυτό επηρέασε αρνητικά στο καθαρό μυαλό που έπρεπε να δείξουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή, αλλά δεν διαβάσαμε καλά το ματς στην επίθεση, ήμασταν νευρικοί, βιαζόμασταν να φτάσουμε στο καλάθι χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις κι αυτό μας κράτησε χαμηλά στην παραγωγή. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να ηρεμήσουμε, αλλά ήμασταν και πάλι νευρικοί και σιγά – σιγά αδυνάτιζε και η άμυνα, που συνήθως μας κρατά στα παιχνίδια.

Κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε κάποια σουτ, ήμασταν αργοί στην επίθεση με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε αμυντικά και ο Παναθηναϊκός να βάλει κάποια εύκολα καλάθια και κάποια σουτ με άμυνα. Πήραν διαφορά και μετά ήταν δύσκολο να επιτρέψουμε παρότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε έναν τίτλο, αλλά υπάρχουν άλλοι δύο τίτλοι και πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι”, ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος“.

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στους φιλάθλους, οι οποίοι χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας του: “Τους ευχαριστούμε για το χειροκρότημα. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας και σε μια κακή στιγμή, όπως τώρα. Τους θέλουμε δίπλα μας, έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε τη βοήθειά τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…