Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δείξαμε για ακόμα ένα παιχνίδι χαρακτήρα”

“Δείξαμε για ακόμα ένα παιχνίδι χαρακτήρα”

papanikolaou

papanikolaou

Ο Κώστας Παπανικολάου για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε λύσεις στον Ολυμπιακό και μετά την νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο σχολίασε τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και τη σημερινή νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ: “Η ομάδα έβγαλε πάρα πολλή ενέργεια. Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους. Σημασία είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα για άλλη μια φορά και καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά στο τέλος. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλά πάνω-κάτω για τις ομάδες. Κρίνονται στο πάθος, την ενέργεια, τον χαρακτήρα, τη θέληση. Νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι ήμασταν πολύ καλύτεροι και γι’ αυτό στο τέλος πήραμε τη νίκη”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Είμαστε μία ομάδα που παίζει για τη νικη, χωρίς να παίζει ρόλο ποιος θα σκοράρει. Γι’ αυτό βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι βγάινει κάποιος άλλος μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιωάννη Παπαπέτρου, κάνει εκπληκτική δουλειά και βοήθησε τα μέγιστα”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης: “Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός σε όλο αυτό το κυνήγι. Σίγουρα είναι κάτι θετικό για τις ισοβαθμίες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρέπει να μένουμε σε ένα παιχνίδι, σε μία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…