Κεντρική Basket League Άρης “Δύσκολη η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα”

“Δύσκολη η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα”

Vassilis Simtsak

Vassilis Simtsak

O Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα (21/01, 17:00), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Σίμτσακ να δηλώνει πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σίμτσακ:
“Ήταν μία περίεργη, όσο και γεμάτη εβδομάδα. Το Σάββατο πήραμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στην ΑΕΚ και μείναμε ζωντανοί στον έναν από τους τρεις στόχους μας. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, ο Ουίλ (Κάμινγκς) “μίλησε” στο τέλος και σφράγισε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, κατά τη γνώμη μου. Την πρόκριση τη θέλαμε πολύ, όμως ο τελικός είναι ακόμα μακριά και πρέπει να συγκεντρωθούμε στις άμεσες υποχρεώσεις μας.

Κόντρα στους Σκαϊλάινερς είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος και στραβοπατήσαμε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μετά από τόσο σημαντικούς αγώνες, όπως αυτός με την ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Μπροστά μας έχουμε τον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία εγκυμονεί κινδύνους. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, η οποία μάλιστα τον τελευταίο καιρό είναι ανεβασμένη. Από την αρχή της χρονιάς τα Τρίκαλα παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατά στην έδρα τους και είτε κέρδισαν, είτε κόντραραν στα ίσια ανώτερους αντιπάλους, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και για διαφορετικές διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο έργο μας και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτήν τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο τα Τρίκαλα και το πώς θα πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…