Κεντρική Basket League Άρης “Δεν θέλουμε δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟΚ…”

“Δεν θέλουμε δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟΚ…”

aris jenkins

aris jenkinsΘετική εμφάνιση από τον Μάικλ Τζένκινς στο ματς του Άρη με το Ρέθυμνο… Ο Αμερικανός, που πέτυχε 13 πόντους και συγκέντρωσε 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου (28/1) αλλά και για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (την επόμενη αγωνιστική το ματς με τον “Δικέφαλο”).

Συγκεκριμένα είπε:

Για την εύκολη νίκη (98-50) των “κιτρίνων: “Ήταν μια πολύ καλή αντίδραση μετά από τρεις ήττες. Κάναμε το παιχνίδι μας και ήρθε αυτό το καλό αποτέλεσμα. Οι συμπαίκτες μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά”.

Για το αν υπήρχε το κίνητρο της… εκδίκησης για την ήττα του πρώτου γύρου από το Ρέθυμνο: “Ποτέ δεν θέλουμε να χάνουμε δύο φορές από την ίδια ομάδα μέσα στην σεζόν. Θέλουμε να προστατεύουμε την έδρα μας και αυτό κάναμε με εμφατικό τρόπο. Δεν γινόταν να χάσουμε για δεύτερη φορά”.

Για το αν είναι θετικό πως ο Άρης θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Πάντα όταν έχεις αρκετές ημέρες να προετοιμαστείς, είναι θετικό. Για πρώτη φορά δεν θα έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό είναι πολύ θετικό. Θέλουμε την νίκη γιατί δεν πρέπει να χάσουμε για δεύτερη φορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να παίξουμε. Εκεί θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το πώς περιμένει το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος, να προετοιμαστώ με προσοχή στο πλάνο των προπονητών και να είμαι έτοιμος να παίξω με καθαρό μυαλό”.

Δείτε με Live Streaming την “μάχη” Λεμπρόν Τζέιμς-Ράσελ Γουέστμπρουκ στο παιχνίδι Καβαλίερς-Θάντερ (22.30), ποντάρετε στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και παρακολουθήστε ζωντανά όλα τα υπόλοιπα ματς του ΝΒΑ. Αυτά αλλά και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην 2winbet.gr!

Για τα κρίσιμα παιχνίδια του Φλεβάρη: “Ο Φεβρουάριος μου θυμίζει τον Νοέμβριο που είχαμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Ευελπιστώ να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο “Παλατάκι”: “Λένε πως είναι δύσκολα να παίζεις στην έδρα τους. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, δεν ξέρω πως είναι… Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να είμαι συγκεντρωμένος και έτοιμος να παίξω ό,τι και αν συναντήσω εκεί”.

Για το αν η ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο δίνει έξτρα κίνητρο εν όψει του αγώνα στο “Παλατάκι”: “Όπως είπα ποτέ δεν θέλεις να χάνεις δύο φορές από την ίδια ομάδα. Παίζεις εντός και εκτός με έναν αντίπαλο και ποτέ δεν θέλεις να σε έχει 2-0 στις νίκες. Φυσικά και έχουμε έξτρα κίνητρο γιατί δεν θέλουμε να μετρήσουμε δύο ήττες στο ντέρμπι της πόλης”.

Για να είστε διαβασμένοι πριν ποντάρετε, κλικ στο Kolpobet.gr. “Δείχνει” τον δρόμο για το ταμείο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…