Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν τελειώσαμε το ματς όταν είχαμε τις ευκαιρίες”

“Δεν τελειώσαμε το ματς όταν είχαμε τις ευκαιρίες”

bartzokas

bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Ολυμπιακό εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, ενώ σχολίασε και τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: “Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Ένα ριμπάουντ, ένα λάθος σε σουτ του Πρίντεζη ενώ έχει τελειώσει ο χρόνος, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν μια δική μας κατοχή και θα άλλαζε το ματς, όμως είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, όταν ήμασταν μπροστά με 6 πόντους. Κάναμε επιθετικά φάουλ, κακές αποφάσεις και ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, ένα από τον Μάντζαρη ήταν ένα από αυτά τα πολύ σημαντικά. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα όμως είχαμε χαμηλό ποσοστό στο δίποντο και όταν σκοράρουμε μόλις 67 πόντους στο Παλάου είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε”.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Χρειαζόμασταν κάτι περισσότερο και δεν το είχαμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία και κάθε αντίπαλος παίζει διαφορετικό μπάσκετ, έτσι πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να παίξεις το δικό σου στυλ μπάσκετ. Μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε τόσο σκληρή ομάδα γι’ αυτό το επίπεδο. Έπρεπε να νικήσουμε απόψε και να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, όμως είχαμε κακές αποφάσεις κατά τή διάρκεια του αγώνα, επιθετικά φάουλ στο λόου ποστ και ακόμα και στην τελευταία επίθεση δεν σουτάραμε με ευκαιρία να νικήσουμε”.

Τέλος σχολίασε τα χαρακτηριστικά που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό: “Κάνουμε λάθη και γι’ αυτό χάνουμε ματς σαν αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο μπάσκετ του Ολυμπιακού στον μέγιστο βαθμό. Χάσαμε 4-5 λέι απ κάτω από το καλάθι και κάποιες φορές πρέπει να έχεις λίγη τύχη την οποία δεν είχαμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να παλέψουμε ως το τέλος. Έχουμε σχεδόν άλλον ένα γύρο στη διοργάνωση και δεν θα παραιτηθούμε. Πρέπει να είμαστε συνεπείς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να είμαστε πιο σκληροί, να μάθουμε από αυτό το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…