Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν ψάχνω για κανέναν παίκτη”

“Δεν ψάχνω για κανέναν παίκτη”

aek 3

aek-yuri-zdovc

Η ΑΕΚ επικράτησε πολύ εύκολα στο “Νίκος Γκάλης” του Απόλλωνα Πατρών με 8869, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον προπονητή της “Βασίλισσας“, Γιούρι Ζντοβτς, να τόνιζει ότι δεν ψάχνει κάποιον παίκτη, να μιλάει για τους τραυματίες της Ένωσης αλλά και για τις εμφανίσεις του Γιώργου Τσαλμπούρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς:
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη. Δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού προερχόμασταν από πολύ δύσκολα ματς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Η ομάδα της Πάτρας δεν είναι ομάδα που μπορείς να ησυχάσεις. Έχει καλό ρόστερ, καλό προπονητή. Είχαμε και εμείς απουσίες και το φοβόμουν το ματς.

Εκτελέσαμε σωστά όμως, αυτά που είχαμε πει. Κάναμε καλή δουλειά σε γενικές γραμμές και ελέγξαμε τον ρυθμό σχεδόν σε όλο το ματς. Δεν χαλαρώσαμε, εκτός από ένα σημείο στο τέλος. Αυτό που με ενόχλησε, είναι ότι η διαφορά πήγε στους 10 κάποια στιγμή αντί για τους 30. Στο τέλος κερδίσαμε και αυτός ήταν ο στόχος μας.”

Για τα μεταγραφικά, έιπε:
“Όχι. Δεν ψάχνω για κανέναν παίκτη.”

Για τις εμφανίσεις του Τσαλμπούρη, υπογράμμισε:
“Μίλησα μαζί του το πρωί. Του είπα ότι είναι σημαντικό για αυτόν, το σημερινό παιχνίδι. Με την Παρτιζάν ήταν λίγο πιο εύκολο, γιατί δεν τον περίμεναν οι αντίπαλοι. Ίσως να μην είχαν κάνει το σωστό σκάουτινγκ. Στην Ελλάδα τον γνωρίζουν καλύτερα. Είναι δύσκολο να έρχεσαι και να παίζεις πολύ. Το αξίζει όμως. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Ίσως να έπρεπε να τον έχω βάλει και νωρίτερα στη χρονιά.

Πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να νιώθω εμπιστοσύνη. Όταν τραυματίζεται κάποιος όπως ο Μαυροειδής, να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε έναν παίκτη στη θέση του, που θα είναι έτοιμος να πέσει στη φωτιά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να κάνει μια δουλειά στο μέλλον.”
Aκόμα, μίλησε και για τους τραυματίες:
“Ο Σάκοτα σιγά-σιγά θα επιστρέψει στς προπονήσεις λογικά από την Δευτέρα θα αρχίσει να προπονείται. Θα μιλήσω και με το ιατρικό επιτελείο αργότερα. Ο Βασιλειάδης είναι ακόμα έξω. Χρειάζεται χρόνο και ο Μαυροειδής θα μείνει έξω τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα.”

Από τους παίκτες ο Ντόνι ΜακΓραθ δήλωσε:
“Ήταν ένα δύνατο ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σουτάραμε πάρα πολύ καλά σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όχι τόσο, κάναμε κάποια λάθη, αλλά παλέψαμε και πήραμε το αποτέλεσμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…