Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Ιβάνοβιτς”

“Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Ιβάνοβιτς”

aek 1

aek-zdovc-oaka-enosi-jyri

Η ΑΕΚ επικράτησε στο “Νίκος Γκάλης” του Άρη με 8161, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Γιούρι Ζντοβτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά σενάρια της “Βασίλισσας“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς:
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Απόλαυσα σήμερα το κοουτσάρισμα. Ήταν εύκολη εντός εισαγωγικών, η δουλειά μου, σήμερα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά οι παίκτες μου. Πρέπει να τους συγχαρώ πραγματικά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα αυτή την περίοδο. Υπάρχει και κούραση. Κερδίσαμε και έτσι έχουν τα πράγματα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.”

Για το ντεμπούτο του Ελονού είπε:
“Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Με εξέπληξε και εμένα. Πραγματικά δεν περίμενα να μας δώσει τόσα πολλά σήμερα, γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Στη Σάσαρι έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη. Μας έλειπε η ενέργεια και το παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι ακόμα. Είναι νωρίς, γιατί και στην αρχή φαινόταν εξαιρετικός και ο Φάλκερ.”

Για την υπόθεση γκαρντ και το τι γίνεται ανέφερε:
“Ο υπεύθυνος είναι ο τζενεραλ μάνατζερ. Είναι η δουλειά του. Δεν ξέρω πως να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση. Δεν είναι μυστικό ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ιβάνοβιτς. Από την άλλη μεριά δεν είναι και εύκολο για αυτόν, γιατί ο Ούκιτς και ο Ντίξον έχουν πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια τους. Υπάρχει και πίεση για αποτελέσματα στην ΑΕΚ, οπότε ίσως να σκεφτόμαστε διαφορετικά, όσον αφορά τους νέους παίκτες που θέλαμε να τους βάλουμε στο παιχνίδι μας, στην αρχή της χρονιάς.”

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε με πλήρες ρόστερ και αν αυτό έπαιξε ρόλο στην εύκολη νίκη με τον Άρη και τον τραυματισμό του Βασιλειάδη είπε:
“Όταν βγήκε ο Βασιλειάδης με τραυματισμό, αυτό κατέστρεψε την χημεία μας. Είχαμε πολύ καλή χημεία στην αρχή της σεζόν. Ήταν καθοριστικός παίκτης εκείνη την στιγμή. Εκτός από την επίθεση, όπου είναι εξαιρετικός, ακόμα και στην άμυνα, που δεν ήταν το δυνατό σημείο του, ήταν σωστός. Ακολούθησαν και άλλοι τραυματισμοί. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε πριν τον τραυματισμό του. Ο “Μίνια” τώρα δεν γυμνάστηκε για 10 μέρες. Ο Βασιλειάδης έκανε μιάμιση προπόνηση πριν το ματς αυτό. Δυστυχώς γύρισε και πάλι τον αστράγαλο σήμερα. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σοβαρό. Θα δούμε τι θα δείξουν και οι εξετάσεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…